SE*Altona Kitten's Curre Cappucino

/img_3917.jpg

SE*Altona Kitten's Curre Cappucino,  kallas för Curre

Född: 20110316

Färg: Bruntabby, SBI n21

Far: IC S*Birmastans Amorgos

Mor: IC S*Tinywinys Yra Yersinia

Uppfödare:Vi själva

Har inte genomgått några tester då han inte gått i avel.

Kastrerad 2011

 

Curre föddes i  c-kullen och flyttade hemifrån 12 veckor gammal. Pga ändrade förhållanden så lovade jag dåvarande ägare att hjälpa till så att Curre skulle få ett nytt bra hem. När jag åkte för att hämta hem honom hit så hade jag inte träffat honom sedan han flyttat härifrån och nu var han drygt 3,5 år. Jag blev helt betagen, så himla stor o fin o med massa päls. Självsäker o framåt ja han förde sig som en kung i hemmet:)

Jag var inte särskilt svår att övertala ( min man tyckte att vi måste behålla honom) fastän jag egentligen tycker att det räckte med 5 katter  så vi beslutade att ge honom ett par veckor o se om han passade in i kattgruppen o det tog inte mer än några dagar så var han en i gruppen:)

Numera busar han med både sin mor o bror o älskar att vara ute o spana på fåglar. Curre är den absolut mest klurigaste o påhittigaste katten här hemma o han e' bara för go!

En sak som jag kommer ihåg från det att han var liten var att han gärna klättrade högt upp på klösmöbeln o det verkar hänga i fortfarande för han hoppar gärna upp över våran bardisk så nu går han under namnet "Curre i baren" laughing 

/curre-cappucino-5-veckor.jpg

 

                                                                    Curre, 5 veckor

 

 

 

 

 

 

 

 

                      

Välkommen

Välkommen till www.altonakittens.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar